Arahan penggunaan Keto BodyTone

Arahan untuk Keto BodyTone

Kapsul Keto BodyTone mempunyai ciri dan indikasi tersendiri untuk digunakan. Sebelum membeli, anda harus mengkaji dengan teliti bagaimana penurunan berat badan berlaku melalui ketosis. Ini penting bagi mereka yang ingin mencapai kejayaan maksimum dalam proses menurunkan berat badan dan ingin mengetahui cara menggunakan ubat ini.

Cara menggunakan kapsul

cara menggunakan kapsul Keto BodyTone

Kapsul Keto BodyTone mesti digunakan dengan ketat mengikut arahan. Kursus berlangsung selama 1 bulan. Kapsul mesti diambil 2 kali sehari, setengah jam sebelum makan. Kapsul mesti dibasuh dengan jumlah air yang banyak. Minuman terbaik diambil sebelum makan tengah hari dan makan malam. Dalam tempoh pengambilan makanan ini, kapsul diserap dengan baik. Dalam kes ini, diet harus disesuaikan untuk penurunan berat badan melalui ketosis.

Nutrien Peratusan anggaran dalam diet
Lemak 70%
Protein 25%
Karbohidrat lima%

Kapsul ketosis, petunjuk penggunaan

Kapsul ketosis sangat bagus untuk mereka yang telah memilih ketosis sebagai model penurunan berat badan. Apabila digunakan, kapsul mengaktifkan penerimaan tenaga dari sel-sel lemak, sehingga membakarnya secara aktif. Ini memastikan peningkatan pengeluaran badan keton. Sebaliknya, keadaan badan dinormalisasi, berat badan berlebihan akan hilang dan selera makan akan berkurang.

Pertama sekali, kapsul ditujukan untuk lelaki dan wanita yang menderita lemak badan yang berlebihan. Dalam proses pengambilan, selera makan akan berkurang dan rasa tidak senang dan keletihan yang berterusan akan hilang. Dengan penggunaan ubat yang betul, berat badan berlebihan akan hilang dan proses pencernaan dalam badan akan normal.

Kontraindikasi untuk penggunaan

Kapsul tidak mempunyai kontraindikasi untuk digunakan. Semua terima kasih kepada komposisi semula jadi. Semua terima kasih kepada komponen yang mudah dicerna yang terdapat dalam komposisi ubat, antaranya:

  • Beta-hydroxybutyrate mencetuskan ketosis dalam badan;
  • Kompleks asid dan vitamin dalam kapsul membantu dalam pemecahan dan asimilasi lemak;
  • Ekstrak tumbuhan dan herba mempunyai kesan antioksidan dan menormalkan pencernaan;
  • Mikronutrien membantu mengekalkan ketosis berterusan yang tinggi.

Sekiranya ragu-ragu, berjumpa doktor. Tetapi kapsul pelangsingan diuji sepenuhnya dan selamat. Ia melindungi tubuh dari perkembangan diabetes, tumor dan penyakit kardiovaskular. Ubat ini benar-benar selamat dan boleh dibeli di Malaysia.